Vi støtter

Danske Hospitalsklovne

Vi er stolte af at være sponsor af Danske Hospitalsklovne, som er der for alle indlagte børn uanset deres diagnose. Danske Hospitalsklovne er en tryg hånd at holde i, når livet på hospitalet gør ondt.

EFB

Esbjerg fB’s historie strækker sig tilbage til 1924, hvor klubben blev grundlagt, og der har gennem årtierne været et væld af opture med masser af titler og medaljer og fantastiske kampe nationalt såvel som internationalt samt en stribe nedture i form af nedrykninger og dårligt spil til følge.

“Hos ML Energy Solutions støtter vi EFB da vi her i huset mener, at man skal støtte lokalt. Derudover er EFB, for alle hos ML Energy Solutions, en stor del af fortiden som et helt stort samlingspunkt for mennesker i alle aldre. EFB er både på klub- og  foreningsplan et fælles samlingspunkt for almene mennesker der elsker EFB og fodbold.”

Kræftens bekæmpelse - kræft er ikke for børn

Kræftens Bekæmpelses formål er at bekæmpe kræftsygdomme og deres følgevirkninger. Konkret arbejder vi med forskning, forebyggelse og støtte af patienter og deres pårørende, ligesom vi taler patienternes sag over for myndighederne.