Vores kunder

Sulfatrap LLC

Sulfatrap LLC er en amerikansk virksomhed, som bruger sine kompetencer inden for nogle meget krævende industrier. Sammen med Sulfatrap, er ML Energy Solutions en vigtig brik i gas infrastrukturen i Danmark. Her udfører vi sammen opgaver, som kræver overblik og koncentration og har i fællesskab samarbejdet om, at vinde en 8 årig service kontrakt ved Energinet. Til denne opgave er ML Energy Solutions partner og underleverandør for Sulfatrap og sammen skaber vi rammerne om sikker drift, af Energinets anlæg. Disse opgaver kræver god koordinering, da virksomheder fra hele verden flyver ind for at bringe deres kompetencer til bordet, sådan at vi sammen fuldfører opgaverne til perfektion.

Energinet

Hos Energinet er kravene og standarderne til opgaverne rigtig høje. Energinet forventer meget af deres leverandører og lige præcis her føler vi os godt tilpas. Sammen med koordinering og samlede forventninger, bestræber ML Energy Solutions sig på, at levere præcis det kunden ønsker. Når vi laver opgaver inden for energi sektoren er det endnu mere vigtigt, at have alle foranstaltninger på plads. Det er det fordi, dette er en infrastruktur der aldrig står stille, og derved er stoppene nøje planlagte og fuldt tilrettelagt. Derfor skal vores indsats være på det skarpeste og på fuld kapacitet.

NCC

Hos NCC er projekterne tit store og kræver god planlægning og strukturering. Sommetider er håndteringen af en asfalt fabrik krævende, da det er tunge opgaver og smedearbejde der kræver gå-på-mod og vilje. Hos ML Energy Solutions tager vi gerne opgaver der kræver vilje og styrke og sammen løfter vi opgaverne til de er fuldført. Derfor er vi igennem årenes løb blevet ringet op af NCC flere gange for at hjælpe dem med vinter stop og vedligehold på deres mange fabrikker.